Lattiahyllykkö 5040

Lattiahyllyköitä käytetään erilaisiin varastointitarpeisiin.

Hyllytasot sekä säätölistat ovat ruostumatonta terästä. Hyllykorkeus on säädettävissä portaattomasti .

Hyllykön säätölistojen päissä on säätötassut, joiden avulla hyllykkö on helppo asentaa suoraan kaltevallakin pinnalla.

Hyllykköön voidaan valita joko taso- tai reikälevyhyllyjä joiden lukumäärä on vapaasti valittavissa. Lattiahyllykkö on tilattavissa myös muoviritilähyllyin.

Lisäksi saat meiltä Tonon-varastointijärjestelmään kuuluvat erikokoiset hyllyköt, myös pyörillä.

Katso kohdasta varastointijärjestelmät.

Tuotekortti, tekniset tiedot

Mallit
5040 Lattiahyllykkö
Materiaalit
Ruostumaton teräs AISI 304 (vakio)
Saatavana myös HST AISI 316
Vakiopituudet
Yhden yksikön maksimipituus 1200mm
Vakiosyvyydet
300, 400, 500, 600mm
Hyllyvaihtoehdot
Tasohylly, reikälevyhylly
Korkeussäätö
Portaaton
Asennus
Säätöjalat, suositellaan seinäkiinnitystä kapeille ja korkeille yksiköille
Valmistaja
KAVIKA OY, Tempo 4, 04430 Järvenpää,
puh. 09 8362 0055, kavika@kavikahealthcare.fi, www.kavika.fi

Lisätietoja

Vapaasti seisovat lattiahyllyköt valmistetaan mittojen mukaan. Hyllyjen määrä riippuu asiakkaan tarpeesta, niiden vakioleveydet ovat 300, 400, 500 ja 600 mm.

Hyllykön pituus 700-1200 mm, valittavissa 100 mm välein.

Jalkaputket ovat 2000 mm korkeita, erikoistilauksesta niitä tehdään matalampina.

Hyllyä tilatessa on hyvä varmistaa hyllyn mitat (leveys x leveys x korkeus), tyyppi sekä lukumäärä.

PESU
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ja muut tuotteet täytyy puhdistaa säännöllisesti jotta ne eivät ruostuisi. Ruostumattoman teräksen puhdistukseen riittää useimmiten pelkkä vesipesu, joissakin erityistapauksissa kuuma vesi ja höyry.

Kiinni tarttuneet epäpuhtaudet ja kerrostumat voidaan poistaa esimerkiksi hiomakankaalla hankaamalla. HUOM! Hiomakankaan on oltava raudatonta. Käsittelyä kannattaa kokeilla aluksi huomaamattomampaan kohtaan tuotetta.

PUHDISTUSAINEET
Ruostumattoman teräksen puhdistamiseen voidaan käyttää tavanomaisia puhdistuspulvereita tai suurpesuaineita esim. soodaa, booraksia tai natriumperboraattia.

Emäksisiä liuoksia, esim. sooda- ja ammoniakkiliuoksia ja laimennettua natronlipeää voidaan käyttää rasvojen liuottamiseen. Myös asetonia, bensiiniä, alkoholia yms. orgaanisia liuottimia voidaan käyttää rasvakerrostumien tai muiden veteen liukenemattomien ainesten poistoon.

Rikkihappo- tai suolahappopitoisia puhdistusaineita ei saa käyttää ruostumattoman teräksen puhdistamiseen.

DESINFIOINTI
Desinfioinnissa yleisesti käytettävät sterilointiaineet sisältävät usein natriumhypokloriittia tai kaliumhypokloriittia. Ne ovat kuitenkin ruostumattomalle teräkselle vaarallisia aineita, koska ne aiheuttavat helposti pistesyöpymiä. Myös muut klooripitoiset desinfiointiaineet esim. kloramiinit ovat vaarallisia. Edullisin ruostumattomalle teräkselle sopiva desinfiointiaine on typpihappo, jonka miedoillakin liuoksilla on bakteereja tappava vaikutus.

PUHDISTUKSEN JÄLKIKÄSITTELY
Puhdistusaine on poistettava huolellisesti teräksen pinnalta, johon riittää useimmiten runsas vesihuuhtelu. Happamien pesuaineiden käytön jälkeen pitäisi suorittaa esihuuhtelu jollakin neutraloivalla liuoksella, esim. soodalla.

Käyttäjän on aina huolehdittava tilan riittävästä ilmanvaihdosta, oikeanlaisien suojavarusteiden käytöstä sekä omien työturvallisuusohjeiden noudattamisesta.