Kavika Oy ja Kavika HealthCare Oy keskittyvät rinnakkaisina yrityksinä kumpikin oman liiketoiminta-alueensa kehitykseen

Kavika Oy on osittaisjakautunut lokakuun 2021 aikana kahteen toisilleen rinnakkaiseen yritykseen. Kavika HealthCare Oy keskittyy vaativiin terveydenhuollon kalusteisiin ja Kavika Oy jatkaa toimintaansa Marine catering -kalusteiden, ammattikeittiö- ja myymäläkalusteiden sekä LV-tuotteiden parissa. Järjestelyjen yhteydessä Malmi-Steel Oy fuusioituu Kavika Oy:öön vuoden 2021 loppuun mennessä.

Jakautumisella vahvistetaan molempien yritysten identiteettiä ja luodaan kummallekin yritykselle entistä paremmat mahdollisuudet keskittyä oman liiketoiminta-alueensa kehittämiseen.

Kavika Oy vastaa voimassa olevista terveydenhuollon liiketoiminta-alueen sopimuksista ja niihin liittyvien velvoitteiden täyttämisestä. Kummankin yrityksen toimitusjohtajana jatkaa Jarmo Hakkarainen ja omistajana Jouni Lievonen.

Kavika Oy

y-tunnus 2115053-4 (ei muutu)

Tempo 4
04430 Järvenpää

kavika@kavika.fi
www.kavika.fi
Kavika HealthCare Oy

y-tunnus 3205176-9

Mursketie 6
15860 Hollola

contact@kavikahealthcare.fi
www.kavikahealthcare.fi

Yhteystiedot:

Lisätietoja antavat yhteyshenkilönne tai Jarmo Hakkarainen (puh. 040 579 1446) ja Minna Nymark (puh. 044 0494 025).

Lataa tiedote


Sairaala Nova – patologian vetokaappiratkaisut

Vetokaapit Keski-Suomen Sairaala Nova

Kavika toimitti vuosina 2019-2020 mittavan kokonaisuuden rst-kalusteita ja -laitteita Sairaala Novaan. Toimitus sisälsi myös merkittävän määrän erikoisvarusteltuja vetokaappeja patologian osastolle. Vetokaappien sisäpuoliseen varustukseen kuuluivat mm. altaat, hanat, hyllyt, telineet, läpiantoluukut ja monitori- ja laitetelineet. Vetokaappikokonaisuus sisälsi myös näyttäviä kaksoisvetokaappeja. Kohteessa on käytössä vetokaappeihin tai ilmanvaihtokanavaan liitettävät näytevaunut.

Korkeussäädettävät vetokaapit parantavat oleellisesti työergonomiaa ja kehitämme jatkuvasti lisää automatiikkaa vetokaappeihin lisäten työturvallisuutta ja -mukavuutta. Valmistamme vetokaappeja myös lyijysuojauksella erikoissovelluksiin.