Kavika HealthCare Oy:ssä luomme ja toimitamme toiminnallisia ja esteettisiä kiintokalusteita sekä vaunuja terveydenhuoltoon – sairaaloihin, puhdastiloihin ja laboratorioihin. Kehitämme osaamistamme ja tunnistamme asiakkaidemme toimintamallit etenkin leikkaussaleissa, välinehuollossa & steriilivarastoissa, puhdastiloissa sekä patologian osastoilla. Olemme tuotteidemme kautta edistämässä ihmisten hyvinvointia. Korkea laatu, toimiva muotoilu, hygieenisyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja.

Tuotteiden suunnittelussa lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja mahdollisimman käytännön läheinen ratkaisutapa. Ammattitaitomme näkyy lopputuotteiden tarkkuudessa, kestävyydessä ja loppuun asti ajatelluissa yksityiskohdissa. Panostamme kestäviin ratkaisuihin, korkeaan laatuun, toimivaan muotoiluun, hygieenisyyteen ja turvallisuuteen. Käyttämämme 100 % kierrätettävä ruostumaton ja haponkestävä teräs soveltuu erinomaisesti kohteisiin, jotka on suunniteltu elinkaarimallia silmällä pitäen. Kehitämme materiaalivalikoimaa ruostumattoman teräksen rinnalla luoden uusia tuotekonsepteja kohdemarkkinalle. Ratkaisujen vakiointi ja mittatilaustyö tukevat toisiaan.

Toimintamme pohjautuu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2004 -standardeihin sekä lähes 80 vuoden kokemukseen alalta. Pitkäjänteisellä kehittämisellä haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja vastata jatkuvasti muuttuvan ympäristömme asettamiin uusiin haasteisiin.

Kavika HealthCare – ratkaisuja, jotka kestävät aikaa

Kuva: Uusi lastensairaala, Helsinki