Kipsinerottimet

Kuvaus

Kipsinerotin 3140

Kipsinerotin 3140 valmistetaan haponkestävästä teräksestä. Se on varustettu vedentyhjennyshanalla ja kipsinerottimen alaosa on helposti irrotettavissa ja tyhjennettävissä.

Erotin asennetaan pesualtaan poistoputkeen ja se kiinnitetään ruuveilla pöydän takana olevaan seinään.

Poistoputki liitetään lattiakaivoon erillisellä muoviletkulla. Muoviletku ei sisälly toimitukseen.

  • Yläosan mitat: Ø 285 x 110+35 mm pohjaventtiili
  • Alaosan mitat: Ø 260 x 215 mm
  • Varustus: 35 mm pohjaventtiili, 32 mm poistoputki, hana ja Urho-salvat 2 kpl

Suunnittelijalle

Soveltuu kipsin ja muun vettä raskaamman aineen erottamiseen vedestä, poisto lattiakaivoon. Valmistetaan haponkestävästä teräksestä.

Ostajalle

Soveltuu kipsin ja muun vettä raskaamman aineen erottamiseen vedestä, poisto lattiakaivoon. Valmistetaan haponkestävästä teräksestä. Seinäkiinnikkeet sisältyvät toimitukseen.

Huollosta ja käytöstä

Pesu
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ja muut tuotteet täytyy puhdistaa säännöllisesti jotta ne eivät ruostuisi. Ruostumattoman teräksen puhdistukseen riittää useimmiten pelkkä vesipesu, joissakin erityistapauksissa kuuma vesi ja höyry.

Kiinni tarttuneet epäpuhtaudet ja kerrostumat voidaan poistaa esimerkiksi hiomakankaalla hankaamalla. HUOM! Hiomakankaan on oltava raudatonta. Käsittelyä kannattaa kokeilla aluksi huomaamattomampaan kohtaan tuotetta.

Puhdistusaineet
Ruostumattoman teräksen puhdistamiseen voidaan käyttää tavanomaisia puhdistuspulvereita tai suurpesuaineita esim. soodaa, booraksia tai natriumperboraattia.

Emäksisiä liuoksia, esim. sooda- ja ammoniakkiliuoksia ja laimennettua natronlipeää voidaan käyttää rasvojen liuottamiseen. Myös asetonia, bensiiniä, alkoholia yms. orgaanisia liuottimia voidaan käyttää rasvakerrostumien tai muiden veteen liukenemattomien ainesten poistoon.

Rikkihappo- tai suolahappopitoisia puhdistusaineita ei saa käyttää ruostumattoman teräksen puhdistamiseen.

Desinfiointi
Desinfioinnissa yleisesti käytettävät sterilointiaineet sisältävät usein natriumhypokloriittia tai kaliumhypokloriittia. Ne ovat kuitenkin ruostumattomalle teräkselle vaarallisia aineita, koska ne aiheuttavat helposti pistesyöpymiä. Myös muut klooripitoiset desinfiointiaineet esim. kloramiinit ovat vaarallisia. Edullisin ruostumattomalle teräkselle sopiva desinfiointiaine on typpihappo, jonka miedoillakin liuoksilla on bakteereja tappava vaikutus.

Puhdistuksen jälkikäsittely
Puhdistusaine on poistettava huolellisesti teräksen pinnalta, johon riittää useimmiten runsas vesihuuhtelu. Happamien pesuaineiden käytön jälkeen pitäisi suorittaa esihuuhtelu jollakin neutraloivalla liuoksella, esim. soodalla.

Käyttäjän on aina huolehdittava tilan riittävästä ilmanvaihdosta, oikeanlaisien suojavarusteiden käytöstä sekä omien työturvallisuusohjeiden noudattamisesta.

Scroll to Top